Taller d'illustracio de contes


Aquí teniu el primer llibre creat pels nostres joves il.lustradors, una versió de la Caputxeta Vermella que acaba excepcionalment bé: el caçador salva l'àvia i la caputxeta i s'enduu el llop lligat com un gos, mentre elles fan una festa i ballen sardanes.
Col.loqueu el cursor sobre la imatge i aneu pitjant les fletxes cap amunt i cap avall del vostre teclat per passar plana. Esperem que us agradi!Cliqueu aquí per descarregar el PDFAquests són els il·lustradors del nostre taller (en l'ordre del dibuix):
Júlia (9 anys, gairebé 10), Chloe (7 anys), Guim (10 anys), Alba (7 anys), Nora (6 anys), Aurora (7 anys), Octavi (9 anys)
Una altra creació dels nostres il·lustradors: "el Carnestoltes grillat". Per poder fer aquest conte hem hagut de pactar plegats com seria el Carnestoltes i el resultat és el que veureu. Tots ells s'han esforçat en seguir el model, i malgrat això la seva fantasia no ha tingut límits... Esperem que us agradi!
(Col.loqueu el cursor sobre la portada, cliqueu i aneu pitjant les fletxes cap amunt i cap avall del vostre teclat per passar plana.)

 

Si voleu el PDF cliqueu aquí!


Una nova creació: Hansel i Gretel


  
Si voleu el PDF cliqueu aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario